04 May 2024

Pričetek akcije MORJE ZA VSE OTROKE

V času, ko vsi otroci nestrpno pričakujejo poletne počitnice, je delo na Društvu prijateljev mladine Ajdovščina najbolj intenzivno, saj želimo otrokom pričarati kar se le da najlepše počitniške dni, tako doma kot tudi ob morju. Ker naše poslanstvo ne bi bilo možno brez močnega lokalnega, tudi medsektorskega sodelovanja, v nadaljevanju predstavljamo možnosti za sodelovanje z nami: 

  • obisk ali predstavitev organizacije: v času počitnic vas lahko obiščemo na sedežu vaše organizacije in prisluhnemo vaši predstavitvi, in obratno (obiščite nas na počitniških lokacijah v Ajdovščini in Vipavi);
  • donacija v materialu za namen kakovostne izvedbe brezplačnih počitniških delavnic in letovanj (npr. prigrizki ali pijača, vaš promocijski material, material za ustvarjanje ali primeren za ponovno uporabo, odpadni material, odpisan material);
  • donacija v humanitarnem projektu Morje za vse otroke – Darujmo za počitnice!, s katerim pomembno prispevamo k zmanjševanju socialnih razlik otrok v lokalnem okolju in tistim otrokom z manj priložnostmi omogočimo počitnikovanje ob morju. Toplo vas vabimo, da se nam pridružite v tem prizadevanju tudi vi po svojih zmožnostih - svojo donacijo lahko nakažete neposredno na račun SI56 6100 0000 8873 907, odprt pri Delavski hranilnici, sklic SI00 3-001-22. Če potrebujete donatorsko pogodbo, nas, prosimo, kontaktirajte na 041 490 360 ali .

 

Veseli bomo tudi morebitnega sodelovanja v obliki prostovoljneega dela - prostovoljci so zelo dobrodošli na počitniških delavnicah v različnih ajdovskih krajevnih skupnostih in v Vipavi. Prostovoljcu nudimo ustvarjalno in sproščeno delo, uresničitev lastnih interesov, želja in talentov ter izkušnjo, ki jo potrdimo tudi z uradnim potrdilom. 

Več informacij - info@mdpm-ajdovscina.si.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš dar in doprinos k našemu poslanstvu.