04 Dec 2023

Dobrodelna licitacija slik

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina je neprofitna organizacija, katere glavno poslanstvo je zagotavljati pomoč in podporo otrokom in mladim ter njihovim družinam. Prizadevamo si za ustvarjanje varnega, spodbudnega in vključujočega okolja za otroke in mlade, kjer se lahko razvijajo v zdrave, srečne in odgovorne posameznike.

Naša organizacija se sooča s povečanim povpraševanjem po psihosocialni pomoči za mlade, ki se srečujejo z različnimi izzivi, kot so čustvene težave, travme, nasilje in drugi psihosocialni stresi. Kot družba se vedno bolj zavedamo, kako pomembno je, da mlade obravnavamo kot posameznike s čustvenimi potrebami, ki se lahko soočajo z različnimi izzivi in stiskami. Pravočasna psihosocialna pomoč je ključna in potrebna storitev, ki prispeva k njihovemu duševnemu zdravju ter jim pomaga postati boljše in bolj samozavestne osebe.

Na žalost pa si takšne oblike pomoči veliko družin ne more privoščiti, zato otroci niso deležni ustrezne obravnave. Ker zagovarjamo dostopnost in enake možnosti za vse, vas vabimo, da nas podprete pri licitaciji slik. Društvu jih je, skupaj z vsem materialom, v ta namen podarila slikarka Vesna Duval. Na njeno pobudo so otroci pod mentorstvom likovnih pedagoginj Silve Copič in Ines B. Mohorič slikarska dela umetniško nadgradili in jih pripravili, da najdejo svoj dom. Izklicna cena slik, v velikosti 50 X 70 cm, je 50,00 €. Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena subvencioniranju terapij za mlade.

Verjamemo, da lahko skupaj mladim omogočimo svetlejšo prihodnost. Če ste pripravljeni prispevati z nakupom slik, vas prosimo, da nas kontaktirate na telefon: 041 490 360 ali mail: info@mdpm-ajdovscina.si. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Hvala.

 

_FESTIVAL_OTROKA_2023.png