25 Nov 2022 - 03 Dec 2022

Festival Hiše mladih

V okviru Festivala hiše mladih naše društvo pripravlja tri dogodke:

Zaključek natečaja JAZ IN MOJA PRIHODNOST

V torek, 29. novembra, ob 17. uri bo v nekdanjem baru Hiše mladih potekal uradni zaključek umetniškega natečaja JAZ IN MOJA PRIHODNOST, ki je potekal med majem in septembrom. Vsem sodelujočim v natečaju bomo podelili priznanja, nagrajencem pa tudi nagrado - unikaten koledar Društva prijateljev mladine Ajdovščina, ki ga krasijo najbolje ocenjena umetniška dela, likovna, literarna in fotografska. Vabljeni vsi sodelujoči mladi z mentorji in s starši!

Delavnica DOBRA DELA ZA DOBRO POČUTJE 

Na zadnji novembrski popoldan vabimo vse mlade, ki bi si želeli v sproščenem vzdušju in v družbi sovrstnikov preživeti dve urici svojega prostega časa. Delavnico bomo namenili pogovoru in ustvarjanju na tematiko dobrih del, kar je odlična priložnost za krepitev čuta za sočloveka, solidarnosti, sodelovanja in pomena dobrodelnosti v lokalni skupnosti. Vabljeni mladi med 6. in 15. letom starosti, v sredo, ob 17. uri, v prostore Hiše mladih. Delavnico bo vodila Tereza D. Rebek. Prijave: info@mdpm-ajdovscina.si.

Nekoliko drugačen MDPM GEOCACHING 

Vse pustolovske duše, otroke, mlade in družine, vabimo, da se nam pridružijo pri raziskovanju mladinskih organizacij, ki delujejo pod streho Hiše mladih. Opisi organizacij s kvizom se bodo skrivali v QR kodah, slednje pa boste našli na različnih skritih ajdovskih kotičkih. Geocaching bo potekal po nezahtevni krožni poti, ki se bo pričela in zaključila v Palah. Več informacij kmalu na - https://www.mdpm-ajdovscina.si/sl/o-nas/dogodki/2022110810411427/geoaching--festival-hise-mladih.

 

Vabljeni!

plakat_festival_hm_2022.jpg