vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Podprite nas

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina je nepolitično, prostovoljno, nevladno, samostojno, humanitarno, kulturno-izobraževalno in nepridobitno združenje, ki deluje v javnem interesu in v dobro otrok, mladostnikov, staršev in družin.

Temeljni cilji delovanja našega društva so dvig kakovosti življenja otrok, mladostnikov in družin, zastopanje in uveljavljanje njihovih interesov in potreb ter zaščita njihovih pravic na osnovi Ustave Republike Slovenije, Deklaracije o človekovih pravicah, Konvencije o otrokovih pravicah ter drugih dokumentov, ki zadevajo otroka, mladostnika in družino.

V društvu se zavedamo, da mnogo naših programov in humanitarnih akcij ne bi mogli izvesti brez podpore dobrosrčnih posameznikov in podjetij. Razvoj, izboljšave in širjenje mreže programov, projektov in dogodkov, ki se jih letno udeleži na stotine otrok in mladih iz občin Ajdovščine in Vipave ter drugih regij, zahtevajo določena finančna sredstva.

Prisrčno vas vabimo, da donirate ali pa postanete naš sponzor in tako pripomorete k našemu poslanstvu. Donatorje in sponzorje vabimo, da nas pokličete na telefonsko številko 05/ 368 91 40 ali se nam oglasite na elektronski naslov: info@mdpm-ajdovscina.si, da se dogovorimo o sodelovanju.

Svoj prispevek lahko nakažete na transakcijski račun številka:

SI56 6100 0000 8873 907, odprt pri Delavski hranilnici d.d. Ljubljana


Uporabite kodo namena CHAR ter sklic na številko in namen po spodnjem seznamu - tako bo vaš prispevek porabljen skladno z vašimi željami.

SI00 3-001 - "Morje za vse otroke"

SI00 3-002 - "Pomoč družinam v stiski"

SI00 3-003 - "Botrstvo" oz. "Pomoč otrokom - hrana"

SI00 3-004 - "Prostočasne aktivnosti otrok in mladih"

SI00 3-005 - "TOM telefon"


Naš naslov: Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina, Cesta IV. Prekomorske 61a, AjdovščinaMedobčinskemu društvu prijateljev mladine Ajdovščina lahko pomagate tudi tako, da nam namenite del dohodnine, ki jo sicer plačate državi - vse do 0,5 % svoje dohodnine. Na ta način ste lahko dobrodelni in vas to popolnoma nič ne stane, nam pa bodo zbrana sredstva pomagala pri delovanju. Izpolnite obrazec, ki se nahaja na levi strani naše spletne strani, lahko pa ga dobite tudi tukaj - obrazec -, natisnite ga, izpolnite ter ga prinesite oz. pošljite na pristojni davčni urad oz. v našo pisarno. V kolikor nas boste obiskali, lahko obrazec izpolnite tudi v naši pisarni.

Najlepša hvala za vaš prispevek!

koledar dogodkov

< september 2021 >

Preseljevanje v slovenski mladinski književnosti: od Lukca (1931 Bevk) do Taje in Jana (2018 Vidmar)

14.09.2021 ob 13:30, Ajdovščina

Zaradi premajhnega števila prijavljenih dogodek odpovedujemo. 


več o dogodku >

ne spreglejte