vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Projekt Povezani prijatelji

datum: 13.09.2019

kategorija: utrinki

V letu 2018 je bila Zveza prijateljev mladine Slovenije s prijavo projekta "Povezani prijatelji" uspešna na javnem razpisu Ministrstva za javno upravo za sofinanciranje projektov razvoja in profesionalizacije nevladnih organizacij in prostovoljstva.

V letošnjem juniju je naše društvo skupaj z zgoraj omenjenim partnerjem ter Zvezo prijateljev mladine Krško, Zvezo prijateljev mladine Maribor in Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje pričelo z izvajanjem projekta.

Glavne aktivnosti projekta so: vzpostavitev intraneta, prenovljena podoba in vsebina ZPMS Novičk, priprava načrta za vzpostavitev spletne trgovine, aktivacija in promocija spletne platforme OPIN.ME za e-participacijo mladih, delavnice za otroke in mlade na občinskih in regijskih nivojih o participaciji in otrokovih pravicah, vzpostavitev in izvedba občinskih in regijskih Otroških parlamentov in priprava osnutka Strategije o participaciji otrok. 

Projekt "Povezani prijatelji" je namenjen večji povezanosti, prepoznavnosti in profesionalizaciji naše organizacije. Razvili  bomo učinkovite in kakovostne storitve, ki bodo prispevale k večji stabilnosti, razvoju organizacije in trajnosti delovnih mest, bistveno pa bo prispeval tudi k razvoju področja otrokovih pravic.

1

 

 

koledar dogodkov

< oktober 2019 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Obisk pisateljice Janje Vidmar

14.10.2019

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina v letošnjem letu sodeluje v programu "Povabimo besedo", ki ga že od leta 1996 organizira in koordinira Društvo slovenskih pisateljev.več o tem utrinku >