vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

NIVEA Podarite nam modro srce

datum: 15.02.2019

kategorija: utrinki

Podprite tudi vi akcijo NIVEA "Podarite nam modro srce". Akcija traja od 11. februarja do 11. marca 2019.

POSAMEZNIKI spremljajte Facebook stran NIVEA in sodelujte v nagradnih akcijah NIVEA modro srce. Morda osvojite enega od čudovitih NIVEA paketov presenečenja.

VRTCI, ŠOLE, USTANOVE izdelajte modra srca, jih povežite v poljubno obliko, na vsako modro srce pa napišite, kako pomagate drugim oziroma kakšno dobro delo ste opravili. Svoje izdelke poslikajte in fotografije pripnite v obrazec na Niveini spletni strani.

Naj vezi modrih src in dobra dejanja objamejo svet. Hvala za vaše modro srce.

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina se že trinajsto leto pridružuje družbeno odgovorni akciji NIVEA "Podarite nam modro srce", ki ga vodi podjetje Beiersdorf, d.o.o. v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije. Tudi letos bodo obogatili učni sklad NIVEA za 20.000 evrov in s temi sredstvi podprli izobraževanje otrok in mladostnikov iz socialno šibkejših okolij.

Tudi naše društvo skupaj s svetovalnimi delavkami osnovnih in srednjih šol vsako leto pomaga izbrati štipendiste, ki prejemajo Niveino štipendijo  za čas srednješolskega izobraževanja. V šolskem letu 2018/19 imamo 7 Niveinih štipendistov.

Podprite tudi vi akcijo NIVEA Podarite nam modro srce! Akcija traja od 11. februarja do 11. marca 2019.

POSAMEZNIKI spremljajte Facebook stran NIVEA in sodelujte v nagradnih akcijah NIVEA modro srce. Morda osvojite enega od čudovitih NIVEA paketov presenečenja.

VRTCI, ŠOLE, USTANOVE izdelajte modra srca, jih povežite v poljubno obliko, na vsako modro srce pa napišite, kako pomagate drugim oziroma kakšno dobro delo ste opravili. Svoje izdelke poslikajte in fotografije pripnite v obrazec na Niveini spletni strani. Povezava tukaj.

Več o akciji si lahko preberete na spletni strani: www.nivea.si/modro srce

Naj vezi modrih src in dobra dejanja objamejo svet. Hvala za vaše sodelovanje.

 

koledar dogodkov

< maj 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Benjaminov dobrodelni tek

15.05.2020

Vipavski tekač Benjamin Kodele - Benjo bo danes ob 18. uri iz Vipave začel svoj dobrodelni tek na 100 km. Tekel bo na progi Centurion, ki poteka v okviru dogodka "Ultra trail Vipavska dolina", kljub temu, da zelo obiskan mednarodni tekaški dogodek letos odpade.

več o tem utrinku >