vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

HUMANITARNE AKCIJE IN PODELITEV KOLES

datum: 21.12.2017

kategorija: utrinki

V mesecu decembru so humanitarne akcije zelo žive. V letošnjem decembru smo tako podeljevali čevlje, pakete hrane, največ veselja pa je bilo ob prireditvi podelitve koles.

 V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in podjetjem Alpina d.o.o. smo sodelovali v humanitarni akciji »Podari svoj par«, kjer smo številnim otrokom in njihovim družinam zagotovili toplo zimsko obutev. Na pobudo lokalnega podjetja Mlinotest d.d., ki nam je podarilo voziček njihovih izdelkov, smo deset družin razveselili s paketi hrane.

V tem mesecu pa je potekala tudi prireditev obdarovanja otrok s kolesi. 21. decembra ob 16.30 je potekala obdaritev, kjer je 16 otrok dobilo nova kolesa. Kolesa smo pridobili v sodelovanju z ZPM Moste Polje, ter podjetjema SAOP d.o.o. in Dechatlon d.o.o.

V začetku je vse navzoče pozdravila predsednica Medobčinskega društva prijateljev mladine Ajdovščina, Kristina Valič, v nadaljevanju pa je spregovoril še Peter Krkoč, predstavnik podjetja Saop. Na podelitvi je bilo polno veselja, tako otroci kot njihovi starši so se razveselili novih koles, na katerih so se nekateri otroci po podelitvi kar odpeljali domov. Vsem želimo srečno vožnjo, nekaterim pa veliko sreče pri opravljanju kolesarskega izpita.

 

kolo2 kolo1 kolo3 kolo4 kolo5 kolo6 kolo7

koledar dogodkov

< maj 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Benjaminov dobrodelni tek

15.05.2020

Vipavski tekač Benjamin Kodele - Benjo bo danes ob 18. uri iz Vipave začel svoj dobrodelni tek na 100 km. Tekel bo na progi Centurion, ki poteka v okviru dogodka "Ultra trail Vipavska dolina", kljub temu, da zelo obiskan mednarodni tekaški dogodek letos odpade.

več o tem utrinku >