vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Srečno pot, Heli!

datum: 14.12.2013

kategorija: utrinki

HH r 082

V petek, 13. decembra 2013, smo se s kosilom in večernim žurom dokončno poslovili od naše finske EVS prostovoljke Heli Kristiine Hongisto. Veseli in ponosni smo, da smo jo lahko spoznali, jo pri nas gostili in se z njo tudi spoprijateljili. 

Heli je v MDPM Ajdovščina in ajdovski okoliš prinesla svežino, smeh, nove ideje, ustvarjalnost v pravem pomenu besede in še in še ...

S svojo spontanostjo, igrivostjo, pozitivnostjo, neizmerno prilagodljivostjo, včasih tudi potrpljenjem, je navdušila in očarala vsakogar, ki je prišel v stik z njo.

Bila je "magnet" za otroke. Ko se je pojavila na šolskih vratih, se je zaslišal navdušeni otroški krik, saj malčki nikoli niso mogli skriti veselja nad tem, da jih je obiskala prikupna in eksotična finska gospodična ...

Draga Heli, želimo ti vse najboljše na tvoji nadaljnji življenjski poti. Bodi še naprej to, kar si: iznajdljiva, radoživa, odgovorna, trdna, a hkrati nežna, oseba, ki ve, kaj hoče in kaj je prav! Oseba napolnjena s pravo vsebino!! Upamo, da se še kdaj snidemo!

Radi te imamo, zato te bomo pogrešali!

Srečno, Heli!

DSC00379DSC00445 >>> Več slikovnih utrinkov

 

Sara Šorc

ter ostale sodelavke in sodelavci MDPM Ajdovščina 

koledar dogodkov

< avgust 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte