vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Počitniški živ žav

datum: 08.03.2010

kategorija: utrinki

Od 22. do 26. februarja so prostovoljci Medobčinskega društva prijateljev mladine Ajdovščina šolarjem pripravili zanimiv počitniški program. Ponedeljek je bil v znamenju izdelovanja usnjenih žepkov pod mentorstvom Jane Humar in Zande Brikmane, v torek je zadišalo po kruhkih s slanino in slastni vaniljevo bananini torti, šefica kuhinje je bila naša EVS prostovoljka Zanda Brikmane. Glasbena sreda pa je postregla z izdelovanjem inštrumentov, nakar nas obiskal novinar radia Slovenija, ki je posnel naš počitniški živ žav ter glasbeno kompozicijo, ki smo jo sestavili pod vodstvom mentorice Nike Škofič. Delavnic se je vsak dan udeležilo okrog 25 otrok. Ustvarjalne delavnice so potekale tudi v vipavski osnovni šoli. V četrtek smo 40 počitnikarjev odpeljali na tradicionalni izlet v Atlantis in Kolosej, 30 otrok pa je cel teden uživalo na belih poljanah smučišča Črni vrh nad Cerknim, kjer so osvajali novo smučarsko znanje. Morda pa se med njimi skriva »bodoča Tina Maze«.


Oglejte si nekaj fotografskih utrinkov s počitniškega živ žava...

zimske počitnice1 zimske počitnice3

zimske počitnice2 zimske počitnice12

zimske počitnice5 zimske počitnice4

zimske počitnice7 zimske počitnice6

zimske počitnice8 zimske počitnice9

zimske počitnice10 zimske počitnice13

Črni Vrh Ćrni Vrh1

movit izobrazevanje in kultura

URSM LOGO mladina


Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.


koledar dogodkov

< maj 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Benjaminov dobrodelni tek

15.05.2020

Vipavski tekač Benjamin Kodele - Benjo bo danes ob 18. uri iz Vipave začel svoj dobrodelni tek na 100 km. Tekel bo na progi Centurion, ki poteka v okviru dogodka "Ultra trail Vipavska dolina", kljub temu, da zelo obiskan mednarodni tekaški dogodek letos odpade.

več o tem utrinku >