vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Iščemo sodelavce/prostovoljce

datum: 26.04.2016

kategorija: utrinki

Če vas zanima delo z otroki in mladimi vas vabimo, da se nam pridružite!

Razpis

Iščemo nove sodelavce/prostovoljce

 

Razpis za vzgojitelje in animatorje med poletnimi počitnicami

Prijave sprejemamo do 20. junija 2016

26.4.2016

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina išče vzgojitelje in animatorje za prostovoljno delo z otroki in mladimi med poletnimi počitnicami. V času poletnih počitnic pripravljamo raznovrstne programe – delavnice, športne aktivnosti, izlete, letovanja.

K sodelovanju vabimo prostovoljce z izkušnjami pri delu z otroki in mladimi in/ali z veseljem do dela z otroki in mladimi. Zaželena je pedagoška izobrazba ali opravljena usposabljanja za vzgojitelje ali animatorje, ter smisel za delo v timu.

Iščemo posameznike, stare nad 18 let, ki želijo svoje znanje aktivno izkoristiti na področjih aktivnosti za otroke in mlade ter hkrati pridobiti dodatne izkušnje.

Pisne prošnje s predstavitvijo oz. življenjepisom lahko pošljete do 20. junija 2016 po navadni pošti na naslov Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina, Cesta IV. Prekomorske 61A, 5270 Ajdovščina oz. po e-pošti na info@mdpm-ajdovscina.si.

 

Razpis za svetovalce za delo na TOM telefonu

Sprejemamo prijave

26.4.2016

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina išče nove sodelavce – prostovoljce za delo na svetovalnem telefonu TOM.  

Iščemo osebe, ki študirajo oz. so končali izobraževanje na področju psihologije, pedagogike, socialne pedagogike, socialnega dela ali sorodnih vsebin.

Vse, ki bi vas tovrstno delo zanimalo in bi se želeli pridružiti nacionalni mreži, ki povezuje okoli 200 usposobljenih svetovalcev, vabimo, da nam pošljete prošnjo z življenjepisom po navadni pošti na naslov Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina, Cesta IV. Prekomorske 61A, 5270 Ajdovščina oz. po e-pošti na info@mdpm-ajdovscina.si

koledar dogodkov

< maj 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Benjaminov dobrodelni tek

15.05.2020

Vipavski tekač Benjamin Kodele - Benjo bo danes ob 18. uri iz Vipave začel svoj dobrodelni tek na 100 km. Tekel bo na progi Centurion, ki poteka v okviru dogodka "Ultra trail Vipavska dolina", kljub temu, da zelo obiskan mednarodni tekaški dogodek letos odpade.

več o tem utrinku >