vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

ZIMSKE POČITNICE

datum: 28.02.2012

kategorija: utrinki

Čas počitnic je za otroke nekaj posebnega, poseben pa je tudi za naše društvo, saj so prav počitnice najbolj pestre. Tudi te zimske počitnice so bile ustvarjalne, športne in aktivne. V tednu med 20. in 24. februarjem smo za osnovnošolske otroke pripravili kar nekaj aktivnosti.
Udeležba na tradicionalnih kreativnih delavnicah, ki so vsak dan potekale v prostorih Hiše Mladih v Palah, je bila zelo številčna. Z otroki smo izdelovali okrasne magnetke za na hladilnik, barvali panjske končnice in okrasne maske ter kaširali lončke, v katerih bodo zrasle prve spomladanske cvetlice. Nismo pa bili le ustvarjalni. Vsak dan smo se tudi razgibavali ob zabavnih športnih in družabnih igrah, raziskovali bližnje sprehajalne in pohodniške poti, zadnji dan pa smo se preizkusili v kvizu in športnih igrah. Otroke smo razveselili s simboličnimi nagradami.
Veseli smo bili, da je letos pustni torek padel prav v čas počitnic. Otroci so se ''namaškarali'', že za dopoldanske delavnice, posladkali so se s krofi, razveselili pa smo jih tudi s popoldanskimi delavnicami v okviru pustne povorke in rajanja na Policah. Otroci so izdelali okvirčke za pustne slike, barvali pobarvanke in se zabavali.
Poleg ustvarjalnic smo zaradi velikega zanimanja v preteklih letih za mlade pripravili kar dva izleta v Atlantis in Kolosej. Plavali smo, se zabavali na vodnih toboganih ter dneva zaključili z ogledi mladinskih filmov.
Imeli smo se super in vsi že pričakujemo novih šole prostih dni, ko se bomo spet kreativno družili in se imeli ''fajn''!

Maske

ZP1

Maškare

ZP2

Ustvarjanje

ZP3

Panjske končnice

ZP4

koledar dogodkov

< maj 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Benjaminov dobrodelni tek

15.05.2020

Vipavski tekač Benjamin Kodele - Benjo bo danes ob 18. uri iz Vipave začel svoj dobrodelni tek na 100 km. Tekel bo na progi Centurion, ki poteka v okviru dogodka "Ultra trail Vipavska dolina", kljub temu, da zelo obiskan mednarodni tekaški dogodek letos odpade.

več o tem utrinku >